diumenge, 15 de novembre del 2009

EL DEBAT

Des de l'assignatura de comunicació oral, escrita i digital, se'ns va passar un video sobre la lliga del debat universitari. Passant-nos aquest video, ens teniem que quedar amb les idees més importants, per més endavant fer un bon debat a classe.
Aquest debat que ens va proposar l'Imma, hem de participar 8/10 persones on entre nosaltres hem d'escollir un tema per debatre, en el nostre cas és: Els nens discapacitats han d'estar en aules ordinàries? Hi hauran 5 persones que estan a favor i 4 que estarem encontra. En cada equip serà necessari que hi hagin 3 oradors, 1 investigador i 1 capità. Com van poder veure en el video del debat, el debat es divideix en diferents parts, nosaltres tindrem 12 min per cada equio, és a dir, un total de 24 min per fer el debat, però dels 12min que té cada equip, els haurem de dividir en quatre parts, per tant hi haura quatre franges on cada una tindrà una inteervenció de 3min.
Per fer aquest treball haurem de guiar-nos amb Com parlar bé amb públic, ja que haurem d'estar parlant davant dels nostres companys i companyes una bona estona. Podem dir que serà una activitat amb una sèrie de complicacions, però al mateix temps enriquidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada