dimarts, 29 de desembre del 2009

cibernàrium


Durant la setmana d’activitats extraordinàries que vàrem realitzar a Blanquerna, vam poder visitar el Cibernàrium de Barcelona, situat al carrer Marie Curie.
Quan vam arribar allà ens van rebre en una sala d’actes, on allà ens van explicar en que consistia aquest espai i per qui anava destinat. Ens van explicar que anava destinat a totes les edats però que la seva finalitat era aconseguir que la nostra societat no fos analfabeta en tot el que fa referència a les noves tecnologies, sobretot als ordinadors.
Ens van explicar també tot allò que tenia d’útil la web 2.0 i ens van fer un test per veure si segons ells érem analfabets o no de tot aquest món, vam tindre la mala sort que la majoria de nosaltres per no dir tots, ens va sortir que érem analfabets, ja que de tots els programes que ens van proposar ningú va arribar a conèixer més d’un 40%. Després de veure el nostre resultat ens van explicar algun dels diferents programes, els que ells van trobar més interessants. També ens van passar un vídeo amb tot el que la web 2.0 ens facilitava.
Aquesta activitat em va semblar interessant perquè jo desconeixia tot el que ens van ensenyar, però l’aspecte negatiu que puc trobar es que se’m va fer una mica pesat. Segurament pel fet de que jo pràcticament no sé massa sobre aquest tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada