dimarts, 29 de desembre del 2009

Guillermo Orozco


Fa unes quantes sessions enrere, a classe de COED, l’ Imma ens va posar una conferència que Guillermo Orozco ens parlava de la falta de coneixements que hi ha en tot el que té a veure amb el llenguatge audiovisual.
Com a futurs educadors que serem hem de ser conscients que per molt que no ens adonem els mitjans de comunicació influencien a l’educació de la nostra societat. Per tant com a futurs mestres i pares que serem hem de tindre present que la televisió estarà educant els nostres fills i alumnes i nosaltres com a futurs pares som els que hem de poder saber controlar aquesta situació, per tant hem de tindre clar quan i que hem de deixar que els nostres fills puguin veure la televisió. Com bé ja sabem hi ha programes de televisió que no eduquen als receptors, sinó tot el contrari podríem dir.
També va critica el fet que tot i que vivim en una època que es busca la modernització d’aquests mitjans, falta un bon aprofitament d’aquestes noves tecnologies a les escoles.
Per tant com a futurs mestres que serem ens hem de posar en el màxim contacte amb les noves tecnologies per estar preparats en tot moment de poder innovar amb elles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada