diumenge, 13 de desembre del 2009

Com parlar en públic


En l'assignatura de COED, vam tindre que llegir el llibre Com parla bé en públic, al mateix temps que anàvem llegint el llibre teniem que anar fent un resum sintètic, amb tot allò que nosaltres trobessim improtant a tindre en compte alhora de fer una bona exposició.
Amb aquesta activitat el que pretenia l'Imma era que ens servis per tot allò que des de llavors tinguéssim que exposar oralment, pel que fa a la seva assignatura tant el debat, la recitació i l'exposició del territori.
Crec que ens ha sigut útil, ja que alhora de fer aquestes exposicions hem intentat tindre en compte tot allò que vam veure important del llibre, tot i que és pràcticament impossible aconseguir a la perfecció els consells donats degut a que els nervis sempre juguen males passades i fan que descuidis molts aspecetes importants tractats en el llibre Com parlar bé en públic. Tot i que podem anar veient que aquest llibre ens ha ajudat a tots, també com diu al llibre el que més ajuda és la pràctica d'anar expossant constantment en públic, ja que des de principi de curs hem anat fent moltes exposicions orals en les diferents assignatures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada